Tvätta bilen hos fordonstvätten i tranås

Ett snabbt, smidigt och miljösmart alternativ.

Vi erbjuder allt från avfettning till effektiv vaxbehandling. Allt finns på plats, du behöver bara ta med ditt fordon! Fordonstvätten – Din gör-det-självtvätt i Tranås.

FordonstvättenHitta till oss

Fordonstvätten i Tranås

Hos Fordonstvätten i Tranås kan du tvätta din bil, mc, husbil, husvagn, buss eller båt  i rymliga bås med en takhöjd på 3,3 meter. Du tvättar när det passar dig – snabbt och billigt, dygnet runt, året om – på ett sätt som är skonsamt både mot ditt fordon och miljön. Vi erbjuder på vår GDS-tvätt ett komplett tvättprogram från avfettning till vaxbehandling samt dammsugning.
Tvätten har ett frostskyddssystem och fungerar även vid minusgrader!

Tvättpoletter i växlingsautomat

Du köper tvättpolletter i växlingsautomaten vid tvätten. Du kan betala med kort kopplade till Visa, Mastercard eller Maestro, minsta kortköp är 100 kr. Det går även bra att betala med 5- eller 10-kronorsmynt direkt i pollettboxarna som finns i varje bås.

Så snart du väljer program med knapptryckning börjar tiden räknas. Följ anvisningar uppifrån och ner för bästa tvättresultat och ekonomi. På det sättet blir du både effektiv och värnar om miljön.

Tvättpoletter mot faktura

Som företagare kan du nu även köpa tvättpolletter mot faktura och få mängdrabatt!  – Klicka nedan för mer information och beställning!

GDS-tvätt komplett tvättprogram från avfettning till vaxbehandling.

Följ anvisningar så får du ett perfekt tvättresultat. Observera att det går bra att byta fritt mellan programmen, du är alltså inte låst till en pollett per program! Tvättinstruktioner finns också uppsatt i samtliga bås i vår GDS-tvätt.

För att skydda miljön får man absolut inte använda andra kemikalier i anläggningen än de som kommer automatiskt i de olika programmen. Andra kemikalier än dessa kan slå ut vattenreningen och därmed skada miljön.

 

Tvättprogram

1. Avfettning

Applicera avfettningsmedel på bilen.
Knapp 1 – använd avfettningslansen.

2. Insekt Förtvätt

Applicera medel på bilen.
Knapp 2 – använd högtryckslansen

3. HÖGTRYCK MED FÖRTVÄTT

Spola bort lös smuts från bilen med förtvättsmedel.
Knapp 3 – använd högtryckslansen.

4. SKUMTVÄTT MED BORSTE

Tvätta bilen med schampo och borste
Knapp 4 – använd skumborsten.

5. HÖGTRYCKSAVSPOLING
Spola av bilen från schampo och smuts.
Knapp 5 – använd högtryckslansen
6. VAX AVSPOLNING
Applicera vaxmedel på bilen.
Knapp 6 – använd högtryckslansen
7. OSMOS AVSPOLNING
Avsluta med att spola av bilen med avmineraliserat vatten. Då rinner vattnet av lättare från fordonet för att minimera fläckar.
Knapp 7 – använd högtryckslansen.

Så köper du tvättpolletter hos Fordonstvätten i Tranås

Varje tvättpollett kostar 25 kr (inkl. moms). Vid en normaltvätt brukar det räcka med 4-5 polletter beroende på fordonsstorlek och tvättvana. 
Tvättpolletter köper du i betalningsterminalen vid tvätten. Du kan betala med kort kopplade till Visa, Mastercard eller Maestro, minsta kortköp är 100 kr. Det går även bra att betala med 5- eller 10-kronorsmynt direkt i pollettboxarna som finns i varje bås.

Prisjustering från 1 mars 2021
Efter att ha lyckats behålla samma pollettpris sedan starten 2013 genomför vi nu den första prishöjningen. Polletterna kostar från och med 1 mars 25 kronor/styck. Prishöjningen sker med anledning av att priserna på kemikalier, el och vatten successivt har ökat. 

Om du är företagare finns det möjlighet att köpa valfritt antal polletter på plats i vår betalterminal och få momskvitto utskrivet. OBS! Vid köp av valfritt antal polletter tryck flera gånger på “polletter” på skärmen för önskat antal, maxgräns 50 st per kvitto.

Vi erbjuder även köp av tvättpolletter via faktura vid köp av 50, 100, 200 eller fler. Möjligheten finns att köpa valfria poster med polletter efter sin egen storlek på vagnspark. Vid köp av minst 100 polletter får du givetvis mängdrabatt med 10% överleverans, ex vid köp av 100 polletter får du 110 st. Leverans sker efter överenskommelse. Beställ mot faktura i formuläret nedan.

Är du företagare? Beställ poletter mot faktura här.

1 + 14 =